Boontjesdoppen bijeenkomsten

Internationale vrouwendag 8 maart 2020

Het thema van Internationale Vrouwendag van 2020 is Vrijheid. Dat is natuurlijk een prachtige dag om met andere vrouwen verhalen te delen over wat vrijheid voor jou betekent. We zijn te gast in Oranjerie van Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek. Wat kun je verwachten? Je gaat kennismaken met de meest krachtige vrouwelijke archetypes uit de geschiedenis. Lilith was de eerste vrouw van Adam. Zij is het paradijs uitgevlucht, waarom?

Baubo was de Griekse buikgodin; haar buik was haar hoofd. Wat hebben deze vrouwen ons te vertellen? Daarna gaan we onze eigen verhalen delen over vrouwzijn en vrijheid. Die hoef je niet van tevoren te bedenken, je raakt vanzelf geïnspireerd. Er is onbeperkt koffie & thee, met halverwege de middag etagères met mooie kleine zoete lekkernijen voor iedereen. Als je wilt komen, meld je dan aan via facebook of via contact op deze site.

Verhalen delen

Boontjesdoppen organiseert bijeenkomsten waarbij verhalen delen centraal staat. ‘De wereld is wat wordt verteld’. Bij deze bijeenkomsten zul je het nooit meemaken, dat er 1 iemand voor een groep zijn wijsheden staat te verkondigen. Er is altijd letterlijk een kring waarin gelijkwaardigheid, wederkerigheid en verbondenheid voorop staan.

Daar hoeft verder niet over gesproken te worden; Boontjesdoppen waarborgt gewoon dat dit de setting is. Ook dit is bottom up en niet top down.  Heb jij een thema waar je graag een ontmoeting over wil organiseren waar verhalen gedeeld worden? Neem dan contact op om te bespreken wat  Boontjesdoppen voor je kan betekenen.